Felvételi pontszámításnál járt még így valaki?
Figyelt kérdés
Nincs az egyik emelt érettségim 45% és mégis megkaptam rá a plusz pontot. Szerintetek mi a teendő?2013. júl. 16. 09:35
1/21 anonim válasza:
Az a teendő hogy örülj a fejednek:D
2/21 anonim válasza:
Hát igen, előfordul. Emberek számolták össze a pontjaidat.
Én se szólnék, ha maguktól nem jönnének rá, hogy valamit elrontottak. Szerintem senki nem bánná, ha +50 pontot kapna. :D
3/21 anonim válasza:
már te vagy a harmadik ember,aki ezt írja,hogy nincs meg 45%,de megkapta:) nem tudom mi lesz amúgy,de ez csalás :P
4/21 A kérdező kommentje:
Igazából számomra nem csalás, mert mindegy h milyen jogcímen kapom meg azt a pontot , mert van nyelvvizsgám meg hátrányos helyzetem.
2013. júl. 16. 10:12
5/21 anonim válasza:
igen :)
én is két emeltet csináltam, szóval már abból megvan a 100, alapból 168 lenne
kár,hogy ez nem lehet előnyünk
6/21 anonim válasza:
Szerintem ebben nem nagyon kéne reménykedni, mert egyrészről még péntekig átnézik úgyis (addig kell mindenkinek kiírva lenni a pontszámoknak), utólag pedig kiderülhet, hogy nem jogos címen kaptál pontot. Bár ez még a jövő titka... nekem elkavarták egy dokumentumom, emiatt lehet bukta az egész felvételim. Elhiszem, hogy ők is emberből vannak és hibáznak, de nem poén így egy héttel a ponthatárok előtt azt lesni, hogy most mi lesz.
7/21 anonim válasza:
Már túl van bonyolítva ez az egész.
De ha már fizetni kell a jelntkezésért, akkor tényleg elvárható volna, hogy hibátlanul számoljanak.
8/21 A kérdező kommentje:
Ugyanígy gondolom. Màr írtam kérelmet is.
2013. júl. 16. 11:04
9/21 anonim válasza:
Nem 30%-tól jár a pont? Nekünk még annyitól járt. Ezt is megváltoztatták?
10/21 anonim válasza:
Nekünk még tavaly úgy emlékszem 30%tól volt a +50 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!