Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valaki aki ősztől tornadre...

Van valaki aki ősztől tornadresszben fog tesizni? Akár önként, akár azért mert kötelező lesz.

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 18:01
 1/9 Kunigunda1129 válasza:
Én ugyan most érettségiztem de tesi órán mind a 4 éven keresztül tornadresszt kellett viselni. Ennek is megvannak az előnyei és hátrányai is :).
2013. júl. 15. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi ez a nagy tornadessz mánia az oldalon?

Nem tudom eldönteni, hogy mindenki erre van ráfeszülve, vagy van 1-2 perverz, aki erre a tárgyra elégül ki, és ezért tesz fel napi 1-2 kérdést ebben a témában.

Lassan már több ilyen kérdés van mint a "szerintetek felvesznek egyetemre" témában...

2013. júl. 15. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Kunigunda! Lehetett rávenni polót meg nadrágot?
2013. júl. 16. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:

ki nem szarja le...

irigylem az életedet, ha ez a legnagyobb problémád.

egyébként én végig sport osztályos voltam általános és középsuliba is, nekünk már akkor is heti 5 tesink volt, de mi többnyire focicsapatok mezeibe tesiztünk.

2013. júl. 16. 08:30
 5/9 Kunigunda1129 válasza:
Nálunk úgy volt hogy biciklis nadrágot vagy cicanadrágot lehetett rá felvenni az volt a lényeg hogy ne álljon el a testtől. Pólót csak akkor lehetett rá felvenni amikor nem tornáztunk. Torna gyakorlatnál, gerendán, 48 üteműnél és ugrásnál le kellett venni. Amikor kosaraztunk vagy röpiztünk vagy valami mást csináltunk akkor maradhatott a póló.
2013. júl. 16. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Én most megyek 12-be nálunk kötelező volt végig, de lehetett rávenni pólót meg nadrágot, ha hideg volt akkor melegítő felsőt meg alsót vehettünk rá. De kell a dressz mert figyeli a tanár hogy ki hordja és ki nem.

Sajnos manapság nehéz beszerezni egy ilyet egy 16-18 éves lánynak de nem lehetetlen.

Nekünk az az indok rá hogy védve legyen a derekunk ami szerintem teljesen jogos és sokan egyetértenek ezzel az iskolában, mi is csak azért nem sírunk mert vehetünk rá pólót meg rövid nadrágot, annak nem muszáj testhezállónak lennie, de ha szertorna anyagrész van akkor a tanár leveteti velünk a pólót meg a nadrágot is akinek nem testhezálló és kicsivel lejjebb van az ülepe, de ez is jogos mert akik versenyszerűen tornáznak azok is csak dresszbe vannak, azt a néhány hetet meg kibírjuk így. Terembe vagyunk, senki nem lát, másokat nem engednek be, fiúk nem látnak minket, tanárunk meg nő, tehát arra sem lehet fogni hogy bámul minket.

Én önként is hordanám meg néha nem veszek rá semmit ha nagy meleg van, ha kint tesizünk akkor egy hosszú pólót azért magamra veszek mert fekete dresszem van, és akkor rövidujjút veszek fel, mert annak a mellénél kicsit kopott de ha pólóba vagyok nem látszik. Viszont ha nagyon meleg van akkor kénytelen vagyok hosszú ujjú dresszt felvenni mert akkor a póló már sok lenne viszont az nincs kikopva és nekem a nyakánál kell gombolni mert nagy nehezen szereztem ilyet. Akkor csak dresszben tornázok kint a pályán. Kellemes anyaga van, jól szellőzik nem tocsogok rólam a víz, páran is elismerték az osztályban hogy tényleg jó csak dresszben kint tesizni, de sokan vesznek fel rá nadrágot azért, de szerintem az is felesleges, mert a fürdőruhára sem veszünk fürdőnadrágot.

Ez van.

2013. júl. 16. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz kötelező, de ha meleg lesz, még az is előfordulhat.
2013. júl. 16. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sulimba kötelező rákérdeztem már asok emberre, és mondták hogy barátkozzak meg a gondolattal és kezdjek el dresszek után nézelődni, mert manapság nehéz kapni.

Nekem nincs bajom vele, olyan mint a fürdőruha csak jobban fedi az ember testét és van ujj hossza is. Olyan mintha egy bugyit egybevarrtak volna egy pólóval szinte, nem értem hogy egyeseknek mibajuk vele.

14/L

2013. júl. 16. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Általánosba tornadresszt kellett hordanunk tesin még 8. osztályosként is. Akkoriban sem volt már minden iskolába kötelező de nálunk még ragaszkodtak ehhez a "hagyományos öltözethez". Nekem csak annyi bajom volt vele hogy bugyi szerű alja volt, és a fél seggem kilátszott belőle meg elég sokszor bevágott ami kegyetlen idegesítő volt. Maga a ruha jó lett volna ha száras lett volna mint egy short például akkor szerintem kevesebben utálták volna.
2021. szept. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!