Ki mit a rendszerhez?
1. Fogalmazd meg úgy a kérdésed, hogy érthető is legyen, mert nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt ember (gondolom az vagy, ha már van egy szakmád) ilyen botrányos helyesírást produkáljon. Nem a középkorban vagyunk.
2. Mit szóljak? Nyilván nem örülök, ahogy gondolom más sem, de sajnos minket nem kérdeztek meg erről. Eléggé megvágták mostanában az ember lehetőségeit, de azért aki nagyon akar, az így is tud szakmát szerezni ingyen. 25-30ezer forintot meg könnyen össze lehet gyűjteni egy kis munkával. Pl nekem kapásból van ennyim havonta, azzal, hogy angol nyelvet korrepetálok, tanítok immáron 2 éve. Persze ehhez az is kell, hogy az ember tényleg jól tudjon angolul, plusz türelem, empátia, pedagógiai érzék stb. Mindenesetre el lehet menni diákmunkára, akár Tescoba árufeltöltőnek és kész. Én is így kezdtem és nem haltam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!