A gólyatáborra már lehet tudni, hogy ki került be a koliba?
Figyelt kérdés
és ekkor akik nem kerültek be őket hol szállásolják el erre a pár napra?2013. júl. 14. 18:34
1/5 anonim válasza:
Intézményenként változó mikor van a gólyatábor, és kollégiumonként változó mikor teszik közzé, hogy kit vettek fel és kit nem.
2/5 anonim válasza:
Nem értem a gólyatábor hogy függ össze a kolis helyekkel. A gólyatábort általában nem a koli környékén tartják, ergó nem számít akkor, hogy kit vettek fel és kit nem. Mkit egy táborban szállásolnak el. És legkésőbb tanévkezdésig kiderülnek a kolis helyek, aki nem kerül be, albérletet keres.
3/5 anonim válasza:
2 helyen voltam gólyatáborban és mindkét helyen megvolt ki jutott be koliba, az Eltén már be is költöztem és onnan mentem táborba, a BME-en pedig a táborban való megismerkedés után magunk dönthettük el, hogy kikkel akarunk 1 szobába kerülni.
4/5 anonim válasza:
Előző: Csak, hogy ne úgy jöjjön le a dolog, hogy ez mindenhol így van:D Nálunk gólyatábor közben dőlt el (már ha persze figyeltük az interneten az eseményeket). De több nap eltérés volt az egyes kollégiumok között. Valaki 2 nappal korábban megtudta, én meg csak a gólyatábor utolsó napján (este). SZTE-TTIK
5/5 anonim válasza:
Nálunk (Széchenyi Győr) a gólyatábor után pár nappal derült ki, hogy felvettek-e. Köze nem volt a gülyatábornak a kollégiumhoz se térben se időben, mert 2 héttel később kellett beköltözni, és nem is Győrben volt a tábor.
Volt viszont ilyen felvételis beavatós pár nap, az Győrben volt akkor már a koliban laktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!