Budapesti Egyesített Középiskolás Kollégium, vagy Pannónia kollégium?
Szerintetek melyik jobb egy már érettségizett lánynak?Lakott már ott közületek valaki?
hol vannak kevesebb ágyas szobák? meg több hely a szobákban?(polcok, ilyesmi)
És mind kettőben bent lehet maradni hétvégén?
Előre is köszönöm a válaszokat
bent maradni tuti, mert mit gondolsz, aki mondjuk Pécsről jön be, az hetente hazamenne?
Én BEKK-ba megyek (rövíditettem), tegnap küldtem a levelemet nekik, ott sok a hely.
Én a BEKK-ben lakok 2 éve. Tudni kell róla, hogy több kollégiumból állt össze: a Vargából és a Kósból. A Vargában 4 és 3 ágyas szobák vannak, de újként lehetetlen a 3 ágyasba kerülni. Elég kevés a hely, zsúfolt de összességében itt jobb a légkör, családiasabb. Ezzel szemben a Kós marhanagy, nagyon sokan laknak egy épületen belül, ott 4 ágyas szobák vannak csak, igaz tágasabb is. Mindenhol bennt lehet maradni, vagy legalábbis lehetőséget biztosítanak rá.
A Pannónia egy rakás kaksi. Egy a Vargásnál is kisebb szobába 6-an, 8(!)-an is be vannak zsúfolva emeletes ágyakkal. Egyszer elmentem megnézni, amikor kolit kerestem, 5 perc alatt eleget láttam...
Remélem tudtam segíteni.
kedves előző!
Én a BEKK-be nyertem most felvételt, azonban a honlapjukon:
bekk.sulinet.hu
az áll hogy a fő épület 6 ágyas. Rákérdeztem, azt mondták 4 épület van, de ha jelzem hogy 4 ágyasba szeretnék menni, akkor jelezzem, jeleztem.
Azóta nem mondtak semmit, mit hogyan. Csak hogy mikor menjek beköltözni.
Én a Pannóniában vagyok nevelőtanár a fiú részlegen. A Pannónia előnyei:
- Az épület és a belső részek jó állapota
- A szobák se lepusztultak, ezért vendéglátásra is alkalmas a kolesz
- A kaját helyben főzik, az idei tanévtől egész jó.
- van WIFI a szobákban
- a szobák 6 ágyasak (3 db emeletes ágy), kivéve pár szobát
- elég sok külsős és belsős program van
- a könyvtár elég szép
- kimnő nagyoknak este 10-ig van, de sulis vagy egyéb programok esetén a nevelőtanárokkal lehet beszélni
- kb. 50-féle suliból vannak diákok (kb. 310 fő- fele fiú, fele lány)
- hétvégente lehet maradni
Hátrány:
- nincs sportpálya és tornaterem
- a vendéglátás miatt hétvégente a maradó diákoknak néha más szobába kell költözni
- a koli népszerű, így főleg a lány rész hamar megtelik, ami után már csak várólista van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!