Most akkor aki nem végez főiskolát/egyetemet az prolinak számít?
Most járok felsőfokú web-programozóra és kissé felhúztam magam amikor valaki ezt pedzegette.
Egyébként ha ezt elvégzem akkor mondhatom, hogy ez felsőfokú végzettség vagy ez most akkor minek számít?
Valamint igaz az, hogy ha elmennék fősulira ezután akkor kapnék indexet merthogy felsőfokú szakra jártam?
Köszi.
Ha nem lennének prolik,akkor ki dolgozna az egyetemet végzettek helyett?Az íróasztal mellett végzett munka legtöbbször nem termelő munka,és nekik is szükségük van élelemre,ruhára,számítógépre, és ezeket a prolik állítják elő.
Egy jó szakma többet érhet,mint egy diploma,amelyikkel nem talál munkát az illető.
Senki nem lehet büszke az elvégzett iskoláira,csak arra,amit a munkájával előállít.
Valamint igaz az, hogy ha elmennék fősulira ezután akkor kapnék indexet merthogy felsőfokú szakra jártam?
Ez alatt mit értesz? Felsőfokú és bármilyen OKJ képzésen is van index. Ez az ami a gimis ellenőrződnek felel meg annyi kivétellel,hogy nem üzenőfüzet.
Ha elmész főiskolára és az adott intézmény elfogadja a képzésedet egyrészt plusz pontot kaphatsz felvételinél. másrészt esetleg egyes tárgyakból felmenetest bejárás vagy vizsga alól is akár.
Azzal meg,hogy ki minek mond ne törődj, nagy a kavar a fejekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!