Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha nem vagyok...

Szerintetek ha nem vagyok csontvékony, még felvehetnek zongora szakra a zeneakadémiára?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A modelleknél számít a csontvékonyság,a Zeneakadámián pedig a zenei tudás.
2013. júl. 10. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy jön a testalkat a zongorázni tudáshoz?
2013. júl. 10. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít az, hogy hogy nézel ki...
2013. júl. 10. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen felvesznek! Ha akkora vagy mint egy IFA-plató akkor is felvesznek, ha jól tudsz zongorázni! :D
2013. júl. 10. 12:24
 5/5 anonim válasza:

Hát úgy jön ide, hogy sajnos sok embernek számít a zeneakadémiákon főleg magyarországon. Sajnos. Nekem pont fordítva volt/van, egyszer jött egy "zongoraművész" kurzust tartani a konziba ahova jártam és rám nézett és azt mondta hogy hú hát ő 50 kiló alatt nem is tanít. De aztán senki nem nevetett, kicsit sem volt kényelmetlen számomra :D mindegy meghallgatott és azt mondta hogy hát azért nem gondolta hogy ekkorát fog szólni a hangszer az egyik résznél, de azért nem volt olyan mint egy atombomba.Szóval ezek a "művészek" ezeket a dolgokat néha így kezelik. De arra akartam kilyukadni hogy ha pont nem csontvékony vagy úgy sokkal több az esélyed szerintem főleg otthon. Én most egy külföldi zeneakadémián tanulok, érdekes még senki nem szólt bele hogy mennyit eszem vagy hogy nézek ki :D közben sajnos otthon nagyon sok ilyen élményem volt.

Szóval hajrá!!

2013. júl. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!