Van itt valaki aki a Szegedi Tudományegyetemen tanul/tanult? Mik a követelmények, kreditek, stb. Milyen a közösség?
Figyelt kérdés
jövőre odaszeretnék jelentkezni és szeretném tudni milyen is ott :) mindenre kíváncsi vagyok :)2013. júl. 9. 22:58
1/5 anonim válasza:
Én ott tanulok.
követelmények, kredit szakfüggő
közösség - Szeged tipikus egyetemi város, én nagyon szeretem, valahogy megvan az egyetemi életérzés:D
2/5 anonim válasza:
Milyen szak..nappali vagy levelező? Akkor könnyebben kapsz választ..max a közösségi életről lehet általánosságban írni neked, a többi szakonként és tagozatonként más és más.
3/5 anonim válasza:
Azt vágod egyébként, hogy az egyetemnek 13 kara van, és (majdnem) minden karon van egy rakás szak?
Azért 13 karról és baromi sok szakról igen nehéz általános leírást adni...
4/5 A kérdező kommentje:
általános orvosira szeretnék menni.. ha ez segít valamit..
2013. aug. 2. 00:05
5/5 anonim válasza:
Itt a kari honlap, minden információ rajta van.
A közösség meg éppen az adott évfolyamtól függ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!