Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megszeretni a...

Hogy tudnám megszeretni a történelmet?

Figyelt kérdés
Nagyon nem megy, és szó szerint utálom az egészet. Viszont érettségiznem kell belőle, ráadásul angolul, ezért meg kéne szeretnem valahogy, mert akkor biztos,h több kedvem lenne a tanuláshoz....
2009. okt. 17. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem szereted, hagyd a pibe
2009. okt. 17. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én sem rajondtam érte...

Volt kb. 50 tétel, abból érdekelt kb 5. Azt nagyon megtanultam, a többit meg felületesen, de legalább egy kettesre. Dícsérettel leérettségiztem, mert szerencsém volt és olyat húztam, ami érdekelt. Hátha te is így leszel...

2009. okt. 17. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Na azt sehogy, csak magolás meg időpocsékolás az egész! Én így vagyok vele.
2009. okt. 17. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, viszont mindig becsülettel megtanulom amit a tanár kér (nem könnyű olyat tanulni, amit nem szeret az ember), nem érdekes, hogy rá megy 2-3 óra a tanulásra, de muszáj az érettségihez. Nem tudsz mit csinálni, csak "nemszeretve" meg kell tanulni! Hogyhogy angolul érettségizel belőle? Úgy nagyon nehéz szerintem.
2009. okt. 17. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, akor nem szereted, kész. Én se szerettem a matekot, és az sem tudott a tanulására bírni, hogy érettségizni kellett belőle. Valahogy leérettségiztem, azta meg örülök, hogy nem kell szögfüggyvényeket meg logaritmusokat számolgatnom. Az én életemben nincs szükség ezekre, nem reál pályán indultam el.
2009. okt. 17. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbálj az érettségi duplázására játszani, és akkor a felvételinél nem fog számítani, csak az a fontos, ne bukjál. De akkor nagyon jónak kell lenni mindkét tantárgyból.
2009. okt. 17. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én így vagyok a matekkal. Teljesen felesleges és csak időhúzás.
2009. okt. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!