Betti1987 kérdése:
Államilag támogatott tanfolyamon vettem részt és nem fejeztem be, mert terhes lettem és nem tudtam bejárni. Most sok pénzt követelnek, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelő szülő vagyok,és csak a családi+a gyes jár ami 39ezer forint abból még magunkra sem jut rendesen. Mi tévő legyek?2013. júl. 5. 09:40
2/11 A kérdező kommentje:
De már befejeződött. kb 4 hónapja.
2013. júl. 5. 09:48
4/11 A kérdező kommentje:
290000 ft volt a tanfolyam, 39ezret kapok abból milyen részletet fizethetnék,amikor kettőnkre is kevés? az albérlet 25000 rezsivel,s akkor még nem is ettünk,mert a baba is már rendes kaját eszik ugyanis tápszerre nem marad :(
2013. júl. 5. 09:55
5/11 anonim válasza:
Nem indzul mégegyszer ez a tanfolyam? Mert akkor ha el tudsz menni akkor tudsz is vizsgázni. Egyébként milyen tanfolyam volt ez?
6/11 anonim válasza:
Sajnálom,de ezt akkor is tudtad, mikor abbahagytad a tanfolyamot.
Amint lehet a pici megy gondolom bölcsibe, mert nem ennyi pénzből akarsz megélni évekig, te elmész dolgozni és akkor fizeted vissza.
Vagy járj utána, biztos indul még ilyen tanfolyam, és hátha azon befejezheted.
7/11 A kérdező kommentje:
Pék,cukrász tanfolyam volt. Bölcsöde sajnos itt nálunk kizárt,egy van de az is tele, már megérdeklődtem.előre kell foglalni a helyet és egy évig tuti nem veszik még be.
2013. júl. 5. 10:06
8/11 anonim válasza:
És a másik verzió, hogy egy másik tanfolyamon befejezed.
9/11 A kérdező kommentje:
Annak még nem jártam utána,hogy az lehetséges-e,bár akkor is meg kell várnom,hogy a gyereket bölcsibe tudjam adni,mert nincs aki vigyázzon rá,s nem tudom,hogy adnak e annyi időt,hisz már behajtásról írnak.
2013. júl. 5. 10:17
10/11 anonim válasza:
Ha tanulsz (előny a nappali) de gondolom mivel ez tanfolyam nem hiszem az akkor előnyben vagy a bölcsis felvételnél..Meg azért is mert egyedülálló anyuka vagy ha jól gondolom.. Ja irtad is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!