Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Moholy-Nagy Művészeti...

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre hogyan felvételizel?

Figyelt kérdés
Néztem már, látom hogy gyakorlati vizsga meg alkalmassági vizsga, de mit takarnak ezek pontosan? Valaki olyan ha tudna segíteni aki oda felvételizett, azt nagyon megköszönném!

#felvételi #felsőoktatás #müvészeti egyetem
2013. júl. 5. 01:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Három körből áll a felvételi:

1. Mappa: legjobb munkáid, rajzaid szakiránynak megfelelően. Összeállítod, leadod, megnézik, értesítenek. Ez egyben az alkalmassági vizsga is.

2. Gyakorlati feladatok: ez általában helyben történő tanulmányrajz, kreatív feladatok, stb. Egyes szakokon interjú is lehet (animáción például filmet kell elemezni)

3. Gyakorlati feladatok + interjú: Szakiránynak megfelelő kreatív feladatok 2-3 napon keresztül. A lényeg pedig a személyes interjún dől el.

Mindenről a honlapon kell tájékozódni. Én azt javaslom, hogy próbáld felvenni a kapcsolatot valakivel, aki oda jár ill. végzett, mert minden szakon más a követelmény.

2013. júl. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!