Hogy puskázzak?

Figyelt kérdés
Tud vki jól bevált puskázást írni nekem?
2009. okt. 15. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Az agysejtjeidbe írod az anyagot a tanulás nevű módszerrel. Senki nem fogja észrvenni, hogy puskázol.
2009. okt. 15. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:
kösz, majd kiprbálom!xd de most tényleg, ötlet?
2009. okt. 15. 16:49
 3/16 anonim válasza:
100%
írd fel a tenyedre ( de ne regényt!) nálunk még a legszigorúbb tanár se vette észre pl az évszámokat simán kipuskáztam így. meg kis öntapadós cetliekt írok,beragasztom sorba a tankönyv első lapjaira és kinézem ha nem figyel a tanár. ha a lábad közé raksz cetlit az nem valami hatásos mert lefelé nézegetni feltűnő. jah vagy írd a padra és ha arra sétál takard el a könyököddel :D rem. tudod majd használni
2009. okt. 15. 16:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
én cetliket ragasztgattam a ruhaujjam belső felére, csak aztán vigyázz, h ki ne essenek :) ha lecsuk6ós tolltartód van, a fedője belső oldalára is lehet ragasztani. pár infót, évszámot a padra is érdemes ceruzával ráfirkantani, ha már nem kell, egy apró mozdulattal eltüntethetők... én ezeket használtam annó, meg a füzeteimet nyitogattam a pad alatt ^^
2009. okt. 15. 17:01
 5/16 anonim válasza:
100%
szia én pl azt szoktam csinálni h egy fehér lapra nagyaon apró betűkkel(persze azért elleht olvasni) és a legvékonyabb tollal írom rá az egész cetli kb 1*3-as és azt ahogy megkaptuk a dolgozatot szépen berakom a dolgozat alá persze úgy h a tetjén legyen a puska és egy kis tologatással elő is tudom húzni a lap alól... a másik pedig pl évszámok és rövidítéseket a radíromra írom rá, de azért a fontosabb tantárgyakra érdemes tanulni az érettségi miatt én is csak számomra fölösleges tantárgyaknál használom pl kémia föci biosz
2009. okt. 15. 17:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért az én módszeremet egyik sem közelíti meg...

A láb közötti puska esetén mi lehet a lebukási esély? Ha a tanár felállít, és kiveszi a feneked alól a papírt, és bevágja az egyest.

NA ÉN erre használom a még nem elnevezett találmányomat.

Egy síbérlet tartó pattintós végére be a puskát, és kösd fel a farmerod hátsó részére, valamelyik ötvtartóra.

Ha leülsz, a bérlettartó madzagját húzd magad alá, ülj rá!

Amint a tanár felállít, a bérlettartó berántja a puskát, egyenesen a pólód alá!

És volt puska, nincs puska!! :)))

Ha vattát teszel a madzagra, akkor teljesen hangtalan a művelet.

Ha használjátok, gondoljatok rám :D

2009. okt. 15. 17:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, egyébként fizikára lesz...
2009. okt. 15. 17:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ragtapaszt a kezedre, miután felírtad a fontosabb dolgokat. A tanár nem fogja azt mondani neked doga közben, hogy: "Szedd azt le a kezedről, hadd nézzem csak, mi van ott.." Esetleg belekarcolhatod az anyagot egy almába, vagy egy tábla csokiba, az se feltűnő. Ha lány vagy, menj szoknyában, és ragaszd a combodra a puskát. Nem fogják azt mondani, hogy húzd fel. Cipőtalpra is lehet ragasztani, és doga közben felteszed a lábad és leolvasod róla, bár ugyanjgy lehet a zoknira is tenni biztosítótűvel. Zsebkendőbe sokat lehet írni, és végülis az se annyira feltűnő, de ezzell vigyázz, nekem volt olyan tanárom, aki képes volt egy szó nélkül elvenni egy zsebkendőt tőlem, mert éppen meg akarta törölni a szemüvegét. Szóval azt tartsd magadnál. Sok sikert!
2009. okt. 15. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

egy osztálytársam irodalom témazáróra olyan puskát csinált hogy leírta az anyagot géppel olyan elrendezéssel mint ahogy az irodalom szöveggyűjteményben van és abból nézett ki mindent :D a tanár elvette a tőle a könyvet, hogy megnézze van-e benne puska, de nem vette észre pedig ott kezdte el a lapozgatást xD

(lehetett használni szöveggyűjteményt :D)

2009. okt. 15. 18:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már olyan puskát, hogy cirill betűkkel leírtam, de magyarul, mert amúgy nem beszélek oroszul. De majd meg szeretném tanulni valami ritkább nyelvnek a betűit, pl. arab, héber, mert akkor szinte biztosan nem fogja tudni elolvasni. Tuti módszer, csak eleinte időigényes, de ha egyszer megtanultad a betűket, akkor már percek alatt megírhatod a puskát.
2009. okt. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!