Nagyon félek a szakdolgozatom védésétől, prezentálásától. Hogyan tudnám elérni, hogy ne izguljak ennyire?
Fogd fel úgy, mint egy alkalmat arra, hogy beszélhess a munkádról.
Amúgy meg a bizottság sem fog megenni reggelire. Nem az a céljuk, hogy mindenáron megvágjanak:)
Én múlt héten védtem, és így utólag visszatekintve semmi vészes nem volt benne. Sok bizottsági tagon látszott, hogy csak azért kérdez bele, hogy kérdezzen valamit, de amúgy sok baja nincs a tervvel. Mások meg nem értettek valamit, arra rákérdeztek, de miután elmagyaráztam nekik, megnyugodtak.
Jó, persze, voltak jogos kritikák is, meg tényleges hibák, hiányosságok a tervben, de semmi komoly amiért megvágnának. A lényeg, hogy ha elkezdenek kérdezgetni, hogy mi miért, akkor sem kell rögtön megijedni.
A prezentáció alatt meg pláne nem. Ha esetleg valamit kifelejtesz, de menet közben rájössz, azt még mindig bele lehet csempészni a mondanivalóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!