Három vizsga teljesítése egy hét alatt?
Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve, mert sajnos 3 vizsgám nem sikerült, így az utolsó hétre maradtak. Már mindegyikre tanultam, meg most is készülök rájuk.
Szerintetek sikerülhet mind a hármat teljesítenem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdező, ha már nem 0-ról indulsz simán sikerülhet.
Előttem szólót kérdezem: Milyen szakra jársz? (azt mondod a legnehezebbre..de mi az??) 6-7 vizsga 1 héten?? Akár csak 1 héten is..nem tudom elképzelni..hány tárgyad van egy félévben?? A tárgyakból hány kollokvium és hány beszámoló és hány gyakjegy?
Egy normál szakon félévente 5-8 vizsgád van..az fér bele egy vizsgaidőszakba..
Nálunk nincsenek szemináriumok, az ilyen bölcsész szakokon van meg hasonlókon, nálunk előadások vannak és gyakorlatok (laborok) és szinte mind 2 kredites.
15 tárgyam volt, ebből 1 nem kredites, egy pedig 5 kredites, a maradék 13 pedig 2 kredites. 11 vizsgám volt, a félév során meg hetente kb. 3 ZH-t írtunk, mert nűlunk úgy van, h egy tárgyból a félév során kb. 3 zh-t írunk és mindnek meg kell lenni 50-60%-nak, h mehess vizsgázni. Van, amiből volt megajánlott jegyem, így maradt 11 vizsga, ebből 8-at letudtam 2 hét alatt most, mert most voltak a legnehezebb tárgyaim és azokat hagytam későbbre
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves Utolsó!
Már átvettem őket egyszer biztosan, amik nem mentek, azokat többször is. Sajnos a vizsgákon pár ponttal lecsúsztam a kettesről.
Köszönöm a tanácsot, kipróbálom, hátha segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!