Jár-e árvasági segély? (többi lent)
Figyelt kérdés
20 éves leszek egy hónap múlva. Tavaly befejeztem a szakmunkást, nem sikerült a vizsga ugyan, de a 12 osztályról meg van a bizonyítványom. Akkoriban mikor végeztem, nem kaptam tovább az árvasági segélyt. elkezdeném szeptembertől nappalin az érettségin, akkor kapok-e árvaságit, és meddig? Érdemes nappalin elkezdenem? Hányadik osztályba vennének fel?2013. jún. 27. 09:20
1/4 anonim válasza:
Ha szeptemberben elkezded a sulit újra, akkor egy iskolai igazolást kell küldened a nyugdíjfolyósító igazgatóságnak, és kapni fogod, egészen 25 éves korodig kaphatsz, ha nappalin tanulsz, tudni kell, hogy csak nappalin kapsz árvasági segélyt, ha levelezőin, vagy estin vagy, akkor nem jár.
2/4 A kérdező kommentje:
és az nem számít hogy egy évet voltam már munkanélküli?
2013. jún. 30. 10:37
3/4 anonim válasza:
nem, amíg nem töltötted be a 25. életéved addig bármikor igényelheted ha nappali tagozaton tanulsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh az remek! köszönöm a választ!
2013. jún. 30. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!