Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Még jelentkezhetek főiskolára...

Még jelentkezhetek főiskolára vagy már nem? Hogyan kell ezt intézni?

Figyelt kérdés

most érettségiztem le, és mivel esti tagozaton tanultam nem kaptam felvilágosítást év közben hogy mi hogyan zajlik ezzel kapcsolatban, így lemaradtam a jelentkezésről. Még megtehetem? Ha igen akkor hogyan? fogalmam nincs az egészről, hogy mi hogyan zajlik.

ilyen jegyekkel bekerülhetek egy kisgyermek gondozó vagy egy szociális munkás szakra:

magyar: 5

biológia: 5

történelem: 4

angol: 3

matek: 2

valamint halmozottan hátrányos vagyok, így csakis az államilag támogatottan tudnék tanulni, levelezőn.

20 L

2013. jún. 26. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A százalékos eredményt nézik, így csak az érettségi jegyek alapján nem nagyon lehet megmondani. Valamint ugye kellenek a 11. és 12. évvégi jegyek is.

Ajánlom figyelmedbe a felvi.hu-t. Minden infó fent van, és ezen keresztül is tudsz jelentkezni.

[link]

2013. jún. 26. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
ui.: A mostani felvételi ciklusról már lecsúsztál, illetve a pótfelvételin csak költséges formában indítják a szakokat (meg szerintem keresztféléven is), így leghamarabb jövőre tudsz csak jelentkezni.
2013. jún. 26. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!