Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy este alatt meg lehet...

Egy este alatt meg lehet tanulni 30 tömény oldalt?

Figyelt kérdés
Persze, mindenki hogy kezdj neki, tudomtudom, csak ma cask este érek rá tanulni, addigis kiváncsi vagyok a véleményekre, kinek hogy szokott az ilyen sikerülni, és hogy lehetséges e:))
2009. okt. 14. 05:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, nagyon nehéz lesz, de nem medoldhatatlan.

Fogj egy szövegkiemelőt és első olvasáskor oldalanként, vagy bekezdésenkénk jelöld ki a legfontosabb mondatokat. Második olvasásnál már csak ezeket olvasd újra és simán redukálhatod a felére a tanulni valót. 15 oldal pedig 3 óra tanulás. Hajráááá :)

2009. okt. 14. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a múltkori vizsgámra 300-at tanultam meg egy este alatt. Négyes lett. :) Olvasd el figyelmesen és értsd meg az összefüggéseket!
2009. okt. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!