Mi történik akkor, ha nem csinálok semmit a felvin? Érvénytelenné válik a jelentkezésem?
Tökre nem vágom, mit kéne csinálni ezzel a regisztrációs csomaggal, volt vele gubanc, úgyhogy csak ma tudtam belépni, és elvileg még feldolgozzák a csomagomat, azt írta az ügyintéző e-mailben. De én nem akarok szórakozni a felvivel, tökre nem értek hozzá, nem akarom elrontani, meg módosítani sem szeretnék.
Ezért is intézek mindent postai úton, mert nekem ez a felvis dolog egyáltalán nem tűnik megbízhatónak.
Pedig ha ki tudsz tölteni egy jelentkezési lapot, akkor az e-felvételi sem bonyolultabb. Gyakorlatilag ugyanaz, csak kiszűri a leggyakoribb hibákat, elírásokat, mindent csak a megfelelő helyre írhatsz, amit papír alapon el lehetne rontani, azt itt nem.
Amúgy a regisztrációs csomaggal csak annyi a dolgod, hogy leellenőrizheted még egyszer, hogy minden adatod stimmel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!