Ha az írásbelim 3as lett, de szóbelin megbuktam, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Akkor az írásbeli is bukásnak számít?2013. jún. 24. 14:33
2/6 anonim válasza:
ha aszóbeli 10% alatt van, akkor megbuktál. Ha nincs, és megvan a 25%, akkor nyertél.
3/6 anonim válasza:
*25% összesen, elnézést ez lemaradt
4/6 anonim válasza:
Ha az érettségire gondolsz (merthogy sokféle vizsga van a világon, és elfelejtetted leírni, melyikről van szó), akkor az írásbelid nem lett hármas, mivel azt csak pontozzák és nem osztályozzák. Az írásbelid legfeljebb annyi százalékot érhet, amennyi az egészre már hármas lenne, de nem lett. A bukás az egész vizsgára vonatkozik, így ebből a tárgyból megbuktál, mehetsz javítóvizsgára.
5/6 anonim válasza:
Ha szóbelin megbuktál, akkor teljesen mindegy hányas lett az írásbelid, mindenképpen elmeszelnek..
Következő tanévkezdéskor pótérettségi az adott tárgyból.
6/6 A kérdező kommentje:
Érettségiről volt szó, de végülis, négyesre feljavítottam szóbelivel :D Pedig azt hittem megbukom.
2013. jún. 25. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!