Melyiket könnyebb megcsinálni egy legalalább 45 % os emelt töri érettségit vagy egy min.75-80 % os középszintűt?
Figyelt kérdés
Most próbálkoztam szintemelőn de nem jött össze tanári segítség nélkül 41% os lett sajnos a szóbelit elrontottam! Októberben szeretnék megint próbálkozni csak nem tudom melyiknek álljak neki! De most mindenképp szeretnék magántanárhoz is elmenni aki felkészít!2013. jún. 23. 21:02
11/15 anonim válasza:
Nos én is ebben a helyzetben voltam. Ráadásul nekem még felvételi tárgy is. Aztán a középszintű mellett döntöttem. Egyrészt azért, mert még volt ezenkívül volt 4 másik érettségi tárgy. Másrészt azért, mert itt már az írásbelire is megadja az Oktatási Hivatal, hogy mit kell átnézni, ami lényegesen megkönnyíti a dolgokat, főleg középszinten. Plusz, ha jól ismered az atlaszt, akkor az sokat segíthet egész idő alatt középszinten, ami nem kis előny. Szóbelire középszinten nekünk kiadta a tanár, hogy melyik 20 tétel kell, így lényegesen könnyebb a készülés és ezeket mélyebben el tudod sajátítani. Mindent összevetve sztem feküdj rá egy nagyon erős középre, én nem bántam meg. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez lesz! :) Csak én már 2 éve befejeztem a középsulit és ha a kormányhivatalban jelentkezem akkor nem tudom hogy szerezzem meg a szóbeli tételeket de lehet bemegyek a volt sulimba és jelentkezem ott ha ezt így lehet! Viszont szerintem a németet is megpróbálom feljavítani!
2013. jún. 25. 20:19
13/15 anonim válasza:
Ha jól emlékszem lehet, meg ott elmondják, mik a teendők. Továbbá sztem tudsz érdeklődni a szóbeli tételekről is. Sok sikert! :)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! bár csak augusztustól lehet jelentkezni ha jól tudom.Remélem összejön végre mert már 23 vagyok és csak jövőre tudom elkezdeni !
2013. jún. 25. 22:35
15/15 A kérdező kommentje:
Az egyetemet
2013. jún. 25. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!