Ha szüleim jól keresnek (havi fél-1 milliót bejelentetten) akkor nekem esélytelen a kollégium?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam a szociális helyzetet nézik és mérik.2013. jún. 22. 22:44
1/9 anonim válasza:
ha bőven van hely akkor esélyes ha kevés a koliban a hely akkor kizárt hogy kapjál.
2/9 anonim válasza:
A távolsag is nagyban szerepet játszik.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát messze vagyok. 1-1,5 óra kocsival. (vonattal 2)
2013. jún. 22. 23:00
4/9 anonim válasza:
az nincs messze, szóval nem hiszem, hogy kapsz
5/9 anonim válasza:
Én 3 órára lakom IC-vel, és elhiheted, hogy nem keresnek ennyit szüleim, azaz csak apukám, mert anyukám évek óta rokkant nyugdíjas. Nem kaptam kolit.
6/9 anonim válasza:
Nagyon kevés az olyan kollégium, ami ilyen feltételekkel felvesz embereket. És őszintén jogosan is. Meg tudod fizetni az albérletet.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet meg. De mi lakást akarunk venni fél-1 év múlva. Ezért barátszerzésnek jó lenne kollégiumba menni legalább félévre. Így nem ismerek meg senkit...
2013. jún. 22. 23:56
8/9 anonim válasza:
egyetemre fogsz járni, lesz kb 2-300 szaktársad, csak találsz magadnak valakit, és az elején sok a gólya buli. menj gólyatáborba!
9/9 anonim válasza:
Dehogynem. Én albérletben lakom és szinte az összes csoporttársamat isemre, pedig 250-en vagnuk, a felsőbbévesek nagyját is ismerem, a hökösöket is, az elsősöket mind... sőőt másik szakokból is ismerek rendesen embereket. Szal ezt sneki ne mondja, h koli kell az ismerkedéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!