Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki érettségizett idén BÁRMIBŐ...

Aki érettségizett idén BÁRMIBŐL, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Én földrajzból, előrehozottan, 80% lett, 5-ös! :) Szerintetek ez jó eredmény? /10.-es vagyok/
2013. jún. 22. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Szija

énn nyel tanból érecségiztem és meg let a ketes

2013. jún. 22. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
hát én nem lennék vele elégedett, de mindenkinek saját magához kell viszonyítania.
2013. jún. 22. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Angolból tettem előrehozottat 94% lett. Meg még tavaly infóbol egy 88%-osat. Mindkettő középszinten. Majd ősszel tervezek egy emelt angolt, és akkor nem kell bejárjak angolórákra (nyek-es osztály)
2013. jún. 22. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
80%, ráadásul 10.-ben sztem teljesen jó. Nekem nem lett volna elég, így elmentem emeltezni, ami 89% lett.
2013. jún. 22. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

10.-es létedre nagyon jó!

Am jó szart csináltam, az összes hármas.

2013. jún. 22. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mondjuk év elején érettségiztem angolból előrehozottan. 87% lett.
2013. jún. 22. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is most csináltam földrajzot, szintén előrehozottan, 86% lett. Igazából nem vagyok vele elégedett, lehetett volna jobb is, de azért rossznak se mondanám.
2013. jún. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!