Aki érettségizett idén BÁRMIBŐL, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Én földrajzból, előrehozottan, 80% lett, 5-ös! :) Szerintetek ez jó eredmény? /10.-es vagyok/2013. jún. 22. 13:31
1/7 anonim válasza:
Szija
énn nyel tanból érecségiztem és meg let a ketes
2/7 anonim válasza:
hát én nem lennék vele elégedett, de mindenkinek saját magához kell viszonyítania.
3/7 anonim válasza:
Angolból tettem előrehozottat 94% lett. Meg még tavaly infóbol egy 88%-osat. Mindkettő középszinten. Majd ősszel tervezek egy emelt angolt, és akkor nem kell bejárjak angolórákra (nyek-es osztály)
4/7 anonim válasza:
80%, ráadásul 10.-ben sztem teljesen jó. Nekem nem lett volna elég, így elmentem emeltezni, ami 89% lett.
5/7 anonim válasza:
10.-es létedre nagyon jó!
Am jó szart csináltam, az összes hármas.
6/7 anonim válasza:
Én mondjuk év elején érettségiztem angolból előrehozottan. 87% lett.
7/7 anonim válasza:
Én is most csináltam földrajzot, szintén előrehozottan, 86% lett. Igazából nem vagyok vele elégedett, lehetett volna jobb is, de azért rossznak se mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!