Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki megy pótérettségire...

Ha valaki megy pótérettségire akkor azt még a saját sulijában teheti meg? Vagy máshol kell?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Amíg tanulói jogviszonyod van, csak a saját iskoládban jelentkezhetsz. Ha már nincs, akkor bárhol. A sajátodban is, de ott valószínűleg csak jövő tavasszal rendeznek megint érettségit, ősszel nem.
2013. jún. 20. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen megtudakoltam már :( csak jövőre indul újra ott ősszel nem :S
2013. jún. 20. 22:10
 3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a pótérettségi mindenképp más iskolában van és más tanárokkal, stb...
2013. jún. 30. 10:55
 4/9 A kérdező kommentje:
értem.Ezt mikor lehet megtudni engem hova tesznek? Mert az osztályfőnököm azt mondta hogy ő ezt nem tudja...
2013. júl. 1. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tudja, hisz nem nála jelentkezel.

Itt vannak a tudnivalók: [link]

Ahol jelentkezel, ott osztanak be. Nem a postagalamb fogja hozni a levelet, hogy valaki beosztott, neked kell elintézni.

Üdv: az első

2013. júl. 1. 15:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem így mondták a tanáraim. Hanem hogy majd beosztanak valahova és nem az hogy most akkor nekem kell jelentkeznem. Azt se tudom hova.. nagyon értelmes választ adtál tényleg....
2013. júl. 1. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Értelmees? Te most a válaszokra vagy kíváncsi, vagy arra, amit a tanáraid már rég elmondtak, és mellesleg vagy rosszul, vagy félreértetted? Mert ha szeretnéd azt tudni, amit már tudsz, akkor kár itt kérdezni, nekem meg kár az időmet pazarolni rád. Belinkeltem az Oktatási Hivatalnak a hivatalos tájékoztatóját a jelentkezésről, mit szeretnél még? (Mellesleg pótérettségi természetesen nincsen, javítóérettségire gondoltál és így is találod meg a tájékoztatóban.)
2013. júl. 1. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy segíts és írj ide ennyi. Ha meg ennyire pazarolnád az időd nem lennél még mindig itt.

Pótérettségi márpedig van ;)

2013. júl. 1. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó, akkor üljél otthon és várd a sültgalambot értelmes fejjel, hogy majd hozza a beosztásodat, és essél pofára, amikor mégsem hozza. Sajnálom, hogy segíteni próbáltam, mások jobban megérdemlik. Már csak azt nem értem, minek kérdezgetsz itt, ha csak azt a rossz választ fogadod el, amit tudsz, és még az Oktatási Hivatalnak sem hiszel, de nem is igazán érdekes.
2013. júl. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!