Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elveheti a diákigazolványt az...

Elveheti a diákigazolványt az iskola?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem le és az iskolában el akarják venni a diákigazolványt minden leérettségizettől. Erre jogosultak? Más iskolában is így működik ez? Mert én úgy tudtam, hogy október 31-ig lehet használni akkor is ha nem tanulsz tovább. Nekem nagyon nem lenne mindegy mert 5000 forint helyett 20 000 forint lenne a bérletem.
2013. jún. 20. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Hazudd azt, hogy elveszítetted, akkor nem tudnak mit csinálni.
2013. jún. 20. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én most tettem le az okj vizsgám, és nekünk is mondták, hogy le kell adni. az egyik osztálytársam anyukája tanulmányi osztályon dolgozik, és ő is megerősítette, hogy le kell adni, de kapunk helyette egy nyomtatványt, amivel ugyanazokat a kedvezményeket vehetjük igénybe, mint a diákigazolvánnyal. A nyomtatvány október 31-ig lesz érvényes, mint a diák.
2013. jún. 20. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2013. jún. 20. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
nálunk tavaly nem kellett.meg a 3 bátyámnak se.
2013. jún. 20. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Mikor tavaly érettségiztem, nekünk sem kellett leadni. Állítólag vmi új jogszabály miatt van.

2013. jún. 20. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Jajj ti.. Elvehetik, de adni fognak utána ideiglenes diákigazolványt. Nálunk is ez volt tavaly. Az érettségi bizonyítvány kiosztásakor, odaadtuk és kapott mindenki ideigleneset helyette. Nyilván nem szemétségből veszik el, hogy ne legyen diákotok, nem is a sulik találták ki ezt a rendszert...
2013. jún. 20. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosultak, mivel ők adták ki, így vissza is vehetik. Nem önszántukból, ahogy az előző mondja.
2013. jún. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!