Milyen pálya az amivel utazhatnék?
Figyelt kérdés
Lassan szeretném eldönteni, hogy mivel tanuljak tovább de még ötletem sincs! Eddig csak arra jutottam, hogy mivel az utazás (nem az országban hanem a világban) mindig is nagy álmom volt ezért szeretnék egy olyan munkát amihez ez hozzátartozna.:)2013. jún. 18. 21:38
1/9 anonim válasza:
Stewardess! Van 2 éves okj képzésben, ha gondolod, belinkelem az iskola weboldalát.
2/9 anonim válasza:
Légiutas-kísérő, idegenvezető, hostess hajón, esetleg pilóta (bár ahhoz sok lé kell)
3/9 anonim válasza:
Én is stewardessnek készülök, a számalkba fogok menni.:) Ott van két éves képzés.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, végig gondolom! :) esetleg valami más irányzatot nem tud valaki?
2013. jún. 18. 21:52
5/9 anonim válasza:
Nemzetközi kommunikációval sokat lehet utazni tárgyalásokra, ha olyan cégnél dolgoznál.
7/9 anonim válasza:
Csak is a vendéglátó szakmával tudsz eljutni más országokba/kontinensbe.
És most kiállítás tervező szakmában vagyok.Minden hónapban utazok!
8/9 anonim válasza:
vagy ha egyik orszagtol veszel valamit, amit eladsz a masiknak. es lehet több orszagban megrendelöd, es több orszagbol vasarolhatsz. allandoan uton lennel.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, elgondolkodom rajtuk! :)
2013. jún. 21. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!