Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Infó érettségi, segédeszközök?

Infó érettségi, segédeszközök?

Figyelt kérdés
Olyat nem lehet, hogy szétkapom a gépet, ami előttem van?? :D Viszek én szerszámot is. Vagy jó lenne ha lehetne olyat, töröljem azt az op.rendszert ami a gépen van, formázzam meg a meghajtót amin van és rakjam újra. Simán jó vagyok gyakorlatból, de félek, hogy szóban nem leszek annyira. :( Vagy viszek én magammal alaplapot is meg mindent, csak engedjék használni. :D

2013. jún. 18. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Hülye vagy az van
2013. jún. 18. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz nehéz, én tavaly előrehozottan megcsináltam. Kihúztam a perifériákat, beszéltem kb. 3 percet és 100% lett, pedig csak felsoroltam és elmondtam, hogy mivel mit lehet csinálni.
2013. jún. 18. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Első: Viccnek szántam, nem gondoltam komolyan nagy okos!

Nagyon nyers az elméleti anyag, így nehéz is megtanulni. De minden tételről józan paraszt ésszel lehet beszélni, sokat.

2013. jún. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!