Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nappali tagozatos diák...

Ha nappali tagozatos diák vagyok és van bejelentett munkám, attól lehet még diákigazolványom?

Figyelt kérdés

Nyáron elhagytam a diákomat, nemrég vállaltam diákmunkát, de ugye ott kérik a diákigazolványt most utólag, csak akkor fizetnek.Tudok még egyáltalán így igényelni, hogy dolgozok?

Félek, hogy nem kapom meg a fizetésem a diákszövetkezettől.:(

2009. okt. 11. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne? Van jogviszonyod. Nagyon sokan dolgoznak suli mellett. Gondolj csak a levelezősökre, nekik is van diákjuk.
2009. okt. 11. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel diákszövetkezetnél dolgozol, ez nem számít. A diákmunka iskola mellett is végezhető, és igen, ugyanúgy igénybe veheted a diák általi kiváltságokat ezután is. Sürgősen szerezz be egy másik igazolványt, ha még most nem is utalja ki a diákszövetkezet a fizetésedet (esetleg hivatkozhatnak arra, hogy nincs meg a diákigazolványod), mihelyst megvan az új diák, bemutatod, és utalják a pénzt. Amíg nem jön meg az új igazolvány, a sulid titkárságán kérhetsz ideiglenes diákigazolványt, amit ugyanúgy elfogadnak utazásnál, diákszövetkezetnél stb, mint a rendeset. Csak egy kép kell hozzá, és nyomás a titkárság.
2009. okt. 11. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit mondott a nőci a titkárságon, hogy fel kell hívnom egy telefonszámot, vagy írnom levelet és kérvényeznem, hogy kaphassak új diákigazolványt.Ezt nem értettem, hogy minek kell.Azóta sem hívtam fel, mindig elfelejtem.De most már kénytelen leszek, mert addig nem is kaphatok újat.Ti hallottatok már erről?
2009. okt. 11. 16:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Szóval addig nem is kaphatok ideiglenest!
2009. okt. 11. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség. Az ideiglenes diákigazolvány pont az olyan esetekre lett kitalálva, ha elhagyod a diákod vagy ilyesmi. Menj be és beszélj megint a csajjal, ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz rá, neki többek között az a munkája, hogy segítsen neked. Ja amúgy a 2. válaszoló vagyok.
2009. okt. 11. 18:03
 6/6 anonim válasza:
szerintem annyit kell csináldon h bemész az irodába vagy az osztályfönökhöz és meg mondod h kéne diákigazolványos papir ő ad te föladod az 500 ft ot(asszem annyi) és kész megkatrod a csekknek azt a részét amit vissza kaptál és igy az ellenörök sem büntetheten kmeg és lényegébe igazolod h van diákod csak elveszett de ha ezsem elég sztem 1 érvényes iskolalátogatási is megteszi amire ráiratod h nappali tagozat és megkell hogy kapd
2009. okt. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!