A barátom fogorvosit (Szeged, Debrecen) és általános orvosit (Szeged) jelölt be. Kb.417 pontja lesz. Mit gondoltok milyenek az esélyei? Aggódok érte.
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 15:10
2/15 anonim válasza:
Van esélye. De aggódni lehet, hisz ezek vidéki egyetemeken határesetek lehetnek.
3/15 anonim válasza:
Van esélye, a vidéki egyetemek (bár most nem tudom, hogy állnak) de mindig ilyen 410 körülire teszik az orvosit, max egy kicsit többre. A Semmelweis szokott 430 körül lenni.
4/15 anonim válasza:
Sztem csak a fogorvosira van esélye
A másikra több pont kell
5/15 anonim válasza:
Debrecenbe biztos van esélye (fogorvosira)
Azt tudom, hogy a "FOK"-ra kevesebb pont szokott kelleni, mint az ÁOK-ra
6/15 anonim válasza:
Pécsre nem jelentkezett?
Ott is van ÁOK (meg FOK)
7/15 anonim válasza:
Esetl.felveszik jövőre
(ha most nem)
8/15 anonim válasza:
52%-os: Már többször láttalak írni más kérdéshez és mindig kb. 4 adagban küldted el a mondandódat. Gondold át egyszer és egyben küld el, mert ez így elég zavaró.
9/15 anonim válasza:
Mert Szeged és Debrecen az tényleg vidék. xD ...
Esélye van, de szerintem az államiról le fog csúszni. :/ Bár átlagosan sokaknak lett rossz a kémia és biosz, ez kevés pont szerintem.
10/15 anonim válasza:
Ötös: igen, meg is látszik a mostani elsős FOKon :D
Hetedik: Pécsre elég sokaknak mondjuk a Tiszántúlról elég kényelmetlen volna kijárni, azért be sem jelölik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!