Mi történik, ha megbukok az államvizsgán?
Figyelt kérdés
Következő félévben vagy csak egy év múlva lehet újra menni? Aktív félév szükséges hozzá? Egyáltalán abszolváltról visszavált aktívra, vagy hogy van ez?2013. jún. 17. 13:15
11/13 A kérdező kommentje:
Szövegértésed ijesztő. Kerestem, találtam, láttam, hogy rossz ezért kérdeztem itt, hátha valaki jobban tudja. Óráim azért nincsenek ezzel foglalkozni, tanulok. Szeretem ezt a bizalmat az emberek felé részedről, biztos fent van az valahol. :) Azt meg írtam is, hogy nem foglak lepontozni, bár nyilván te is tudod, hogy mennyire voltál hasznos. A sértegetésedre én is hisztizhetnék, ahogy te teszed, de ennél azért "értelmiségibbnek" érzem magam, biztos nehéz napod volt. ;)
2013. jún. 18. 09:05
12/13 A kérdező kommentje:
Négyes lett a tételem. :) Szakdoga védés pedig 5. ;) Köszi a biztatást pozitív hozzáállású és értékes hozzászóló! :D
2013. jún. 20. 19:31
13/13 anonim válasza:
Gratulálok a államvizsgádhoz és a védésedhez, és külön a szép eredményhez.
Talán tárgytalan a kérdésed :) most már nem annyira fontos hogy mi van ha.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!