Szerintetek nem igazságtalan az, hogy van aki csak 28-án, van aki meg már 17-én érettségizik? Azért 10 nap felkészülési idő baromi nagy előnyt jelent, és úgy érzem kicseszés, hogy van aki ennyire hamar szóbelizik.
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 11:36
11/12 anonim válasza:
A vizsgaidőszakos intervallumot azért írtam, mert kb. mindenhol 1.5 hónap van felkészülni a vizsgákra, amit a hallgató úgy oszt be ahogy akar. Míg egy érettséginél van akinek csak pár nap jut a felkészülésre/átismétlésre, van akinek egy egész hónap. Na erre írtam amit írtam.
12/12 anonim válasza:
Nem igazságtalan. 12 éved volt felkészülni. Egyébként aki 28-án megy annak 11 nappal több a felkészülési ideje, és nem 10 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!