Kresz vizsgán nehezek a kérdések?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a vizsgám. Mit nézzek át még vizsga előtt? Teszteket már 70 felettire csinálom. Könyvet is kétszer átolvastam (KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére (Kotra Károly)ez a könyv van meg.2013. jún. 15. 09:22
1/4 anonim válasza:
Ha rendesen átolvastál mindent, akkor nem nehéz, csak ne idegeskedj, mert amiatt könnyen elronthatod. Ha nem jut eszedbe valami, akkor ugord át és ha kész vagy a többivel ne felejts el visszamenni és válaszolni az átugrottakra. És figyelj a 3pontosoknál!!! Meg a hülye villamosra.. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem idegeskedek mert már ma is nagyon jól mentek a tesztek.Könyvet még átolvasom párszor meg még töltöm ki a teszteket egész nap,hogy biztosan sikerüljön.:)
2013. jún. 15. 12:02
3/4 anonim válasza:
Véletlenül se töltsd ezzel az egész napodat! Pihenj is egy kicsit!
Én is nagyon féltem tőle, mert én meg tök lazára vettem az egészet és a tanfolyam alatt nem sokat tanultam. Az utolsó héten tanultam meg az egészet. A hétvégén még gyakoroltam, hétfőn meg mentem vizsgázni. De nem para, nagyon egyértelmű az egész. Ha figyelsz és átgondolod, hogy mit válaszolsz, akkor jó lesz, ne izgulj! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. jún. 15. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!