Fősulin vagyok, állami tám. , most hogy is lesz ez?
Figyelt kérdés
Ugye 1. éves vagyok a fősulin de valószínűleg átfognak rakni költség térítésesre és ha áttesznek valószínűleg otthagyom a sulit, de akkor visszakel fizetnem az eddigi pénzt(Mivel aláírtam a szerződést).
Viszont hallottam olyanról hogy most behoznak egy olyan változtatást ami ránk is vonatkozik már ami annyit tesz hogy nem kell visszafizetnem a pénzt amennyiben az 1. év után otthagyom a sulit. Valaki tud valami jó hírrel szolgálni?
2013. jún. 13. 00:08
1/3 anonim válasza:
volt ilyen elképzelés,azonban jogszabály nem lett belőle, így még az él,hogy igen,vissza kell fizetned a 2 félév díját
2/3 A kérdező kommentje:
Hmm.. és körülbelül mennyit?
2013. jún. 13. 12:11
3/3 anonim válasza:
Szaktól függ. MEg tudod nézni a szak, iskola honlapján, vagy megkérdezheted a tanulmányi osztályon, vagy egy fizetős csoporttársadtól.
Egy félév min. 100e az olcsóbb képzéseken. Ettől csak feljebb megy, általában 1-200e , de az orvosi képzés legolcsóbban is olyan 800e félévente.
Szóval érdeklődd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!