Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Napi 10 tételt meg lehet...

Napi 10 tételt meg lehet tanulni középszintű érettségikre?

Figyelt kérdés

magyar (irodalom, nyelvtan), töri, infó. az a baj, h évközbe se igen tanulgattam őket, de azért nem teljesen ismeretlenek. meg nincs is mind kidolgozva :/

de pl egy egyetemistának ez semmi se lenne nem?

2013. jún. 12. 23:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én pénteken megyek, és tőlem is jót várnak mindenből.. Érettségik a matek emelten kívül jól mentek, viszont államit már biztos lecsúsztam, úgyhogy nálam sincs nagy motiváció:D csak 4 év jó teljesítmény után nem akarok egy sz*r szóbelivel búcsúzni.
2013. jún. 13. 08:52
 12/23 anonim ***** válasza:

Emelt töriből napi 12 témakört csont nélkül át tudtam venni, szóval 10 tétel nem annyira gáz.

Magyarból már minden ki van dolgozva, megtanulva, csak át kell ismételni. Angolból egy büdös szót nem fogok tanulni, max egy kicsit frissítem a szókincsem és szokásosan nézem angolul a dolgaim. A francia a necces, az kicsit nehezebben megy.

Muszáj tervet készítened, miközben kidolgozod, már tanulod, folyamatosan ismételed őket és akkor talán. Nekem az segít, ha van egy kidolgozott tétel, róla írok egy nagyon rövid vázlatot és azt megtanulom, így könnyebb nekem.

2013. jún. 13. 09:20
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet csinálni.

Ezt csinálom már 2 napja, eddig nem csúsztam. :) Sajnos eddig az emeltekre kellett tanulnom, így szintén 6 napom maradt a közép szóbelikre + 1 nap ismétlés.

Ami fontos szerintem, hogy oszd be az idődet és ne csússz soha! Próbálj meg ne sokáig fennmaradni és kelj fel korábban!

Hajrá! :)

2013. jún. 13. 10:12
 14/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, tanulok is gyorsan akk csak 4 év jó "teljesítmény után nem akarok egy sz*r szóbelivel búcsúzni.or :D" egy az egybe ugyanez van nálam is csak 6 évvel :D

meg hát igen az emelt matek+ német elvette az időm :S

2013. jún. 13. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Igaz én tavaly érettségiztem, de így legalább az eredményét is láthatjátok a sűrített tanulásnak... :)

Nos nekem 4 napom volt 80 tétel megtanulására, és mindegyik szóbelim 100%-os lett, tehát ne aggódjatok!

2013. jún. 14. 17:46
 16/23 A kérdező kommentje:

te jó ég, hogy csináltad? :D hogy tanulsz? :D

(tegnap csak 9cet tudtam megtanulni:()

2013. jún. 14. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőmmel tanultam, akinek szintén fontos volt a jó eredmény, így megvolt a motiváció és ha valamelyikünk bepánikolt a mennyiségtől, akkor le tudtuk nyugtatni a másikat :)

Már egy összeszokott csapat voltunk...minden vizsgára együtt készültünk :)

Most, hogy egyetemre járok, azt vettem észre, hogy rengeteg vizet kell innom ahhoz, hogy minél jobban fogjon az agyam. Napi minimum 3 liter, próbáld ki, egy próbát megér! :)

2013. jún. 14. 17:58
 18/23 A kérdező kommentje:
köszönöm :D ja, mi is tegnap éjjel még 3kor lelkesítettük egymást a barátnőmmel :D
2013. jún. 14. 18:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért ahogy nézem én vezetek:p ma délután megyek magyarból és töriből, a hétvégén 2 nap alatt bebifláztam 61 tételt ;)
2013. jún. 17. 02:21
 20/23 A kérdező kommentje:
tejóóóég :D
2013. jún. 17. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!