Érettségizhetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy jövőre eltörlik az előrehozott érettségit és csak idegen nyelvből vagy informatikából lehet, de ha az iskola tanterve szerint én befejezek egy tantárgyat 10.-be akkor abból el lehet menni abban a tanévben?2013. jún. 12. 19:55
1/3 anonim válasza:
Mármint ha az informatikát vagy a nyelvet fejezed be? Osztályozóvizsgát kell tenned az adott év anyagából, mivel április 30-áig a bizonyítványodban kell lennie a jegynek, hogy érettségizhess. Kivéve, ha egy iskolában annyian akarnak előrehozottat tenni, hogy központilag lezárják áprilisban az előrehozottra jelentkezők jegyét, és külön osztályozókonferenciát tartanak nekik, de ez elég ritka.
2/3 A kérdező kommentje:
Kémiára gondoltam.10.-ben tanulunk utoljára kémiát és abból akkor akarnék is.
2013. jún. 12. 20:06
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem lehet, így rendelte a kormány a nemzeti összefogás jegyében. Te magad írtad le, melyik tárgyakból lehet menni. Most ősszel lehet utoljára előrehozottat tenni kémiából, legalábbis egy ideig, amíg megint meg nem változtatják a szabályt, de az nem ez a kormány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!