Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy egy vizsgán pl....

Igaz az, hogy egy vizsgán pl. : érettségi a stressz miatt olyan dolgok is eszünkbe jutnak amikről nem si tudtuk hogy tudjuk?

Figyelt kérdés

sokan mondják ezt

és néha amikor tanulok és mondom fel magamban úgyérzem hiába olvasom el ezredjére akkor is amikor újból elkezdem olvasni néhány szót, mondatot mintha sosem olvastam volna, pedig tuti hogy már 1000-szer átrágtam a témát/tételt

2013. jún. 12. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, ez előfordulhat. De sajnos gyakoribb, hogy olyan dolgok nem jutnak eszedbe a stressz miatt, amikről azt hiszed, hogy tudod.
2013. jún. 12. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Örüljél neki..azt jelenti jó hatással van rád a stressz. Van akire az előttem szóló is mondta blokkoló hatással van. De ezek szerint te nem ebbe a csoportba tartozol (én is gy vagyok vele, ha nagyon kell akkor eszembe jut, otthon meg azt hiszem nem fog menni a vizsga)

Egyébként evolúciós oka van...

2013. jún. 12. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:

én nem mondtam h nem ebbe a csoportba tartozom

nem tudom még melyikbe tartozom sajnos :/

csak azt tudom h nehezen fogok fel néha dolgokat, amikről rmeélem h attól még majd előjönnek érettségin

2013. jún. 12. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem már megesett, hogy olyan dolgokat is el tudtam magyarázni a vizsgán, amit egyébként nem is gondoltam volna, hogy tudok, de biztosan sokat segített az is, hogy a tanár jól rávezetett a dolgokra. Jaj, és amúgy igaz lehet, hogy stressz kicsit felpörgeti az agyat, legalábbis én már megfigyeltem azt, hogy ha óra elején írjuk a zh-t (akkor izgulok a legjobban) sokkal jobban sikerül, mintha az óra végén írnánk, amikor már kezdek lenyugodni. :) Bocs, ha kicsit zavarosan fogalmaztam!
2013. jún. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!