Szerintetek az írásbeli érettségi javításakor tudnak/szoktak csalni a tanárok?
Figyelt kérdés
Ha tudtok konkrét példáról az még jobb lenne.2013. jún. 10. 13:10
1/4 anonim válasza:
Nem hinném. Főleg mivel, ha jól tudom több tanár is átnézi. Sőt szerintem a viszgaelnök is belenézhet, aki azért is van ott, hogy minden rendben, szabályosan történjen. Ha egy tanár csalna és kiderülne, akkor biztos nagy megrovást kapna, nem hinném, hogy kockáztatnának.
2/4 anonim válasza:
Akkor rosszul hiszed. Nálunk az angolt, földrajzot a tanár átjavította. A földrajzot csak úgy magától, aki írt belőle, hogy legyen pár pluszpontja. Az angolnál meg felhívta a kedvenc tanítványát magához és feljavították 87%-ra. Másról én sem tudok.:) De van ilyen...
3/4 anonim válasza:
Középszinten gyakran előfordul. Pl olyan részeknél, ahova a diák nem írt semmit, oda utólag beírhat bármit, ha a tanár szól neki. Nem is beszélve arról, hogy sokszor van az, hogy elszámolnak egy-két pontot a diák javára. Amit nem feltétlenül veszel észre, elkezded számolni, és lehet, hogy a végére neked 1 ponttal kevesebb jön ki, de akkor először inkább arra gondolsz, hogy Te számoltad el és jó ez így ,nem arra, hogy a tanár potya pontot adott. Legalábbis nálam így volt :D Emelt szinten már nem nagyon van ilyen, hiszen ott a tanár nem tudja kiét javítja.
4/4 anonim válasza:
Szoktak hát. Anyám kb 3 éve csinált érettségit, csak hogy legyen neki, és azokkal a tanárokkal akikkel ezt megtehette a megírás uán kettesbn feljavítgatták. Én anno alapítványi gimibe jártam és volt egy osztálytársam akinek az apja tanár volt a sulinkban (etika, töri, filozófia) meg amúgyis pénzes pasa volt és k**va érdekesnek tartottam, hogy az a csaj, akit jól ismertem és aki full humános és kicsit sem reálos beállítottságú és maximum kegyelem négyes matekból írjon egy 90 pontos közép érettségit... Hagyjukmár. Csak azért került be a SOTÉra, mert a közepeket mindet felpontozták neki, de az emelt kémiája a 70%-ot nem érte el szóbelivel együtt, holott, ha annyira penge matekos akkor csak az írásbelijének ennyinek kellett volna lennie, de ugyebár érdekes, pont a számítások nem lettek neki jók. Ez volt az egyedüli szerencséje, meg az, hogy volt felsőfokú angolja, de megjegyzem, hogy megszerezze 1 évig járt magánórára, nekem ugyanez 6 hét volt és elsőre sikerült a vizsgám. Emelt szinten amúgy kiderítheted, kiét írod mert a teremben ültetéskor felírják a nevedet és az alapján visszakereshető, melyik a te kódszámod, csak ha az emelteddel trükköz valaki, akkor azt nehezebb elsunnyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!