Mit tegyek a barátom tanárja pedofil (1 iskolába járunk) de az igazgató nem hiszi el?
Kedves kérdező! A sztorid ígéretes, azonban az írás során jó lenne, ha észben tartanál pár dolgot:
1. Hacsak nem gagyi kémkölykök utánzatot akarsz írni, akkor felejtsd el ezt a 11-12 éves gyerekek kutakodnak és titkos felvételeket írnak ki CD-re dolgot. Egyszerűen a közönségben mindenki, aki 2-nél több agysejttel rendelkezi, tudni észre fogja venni, hogy ez mennyire nem reális ez a történet.
2. Ha mégis ragaszkodsz az előzőhöz, köss hozzá magyarázatot, hogy egy hihető, és koherens egészet adjon. Máskülönben a nézőben egy pillanat alatt olyan kérdések vetődnek fel, mint pl: "Hogy férhet hozzá két kisgyerek egy másik iskola archív felvételeihez?","Hogy találták meg egy biztonsági felvétel több 100 órájából a szükséges részletet?","Hogyan azonosították be 100%-osan a köztudottan rossz minőségű képek alapján a személyeket?","Én úgy tudom, hogy az ilyen felvételek heteken belül törlődnek, mivel nem sok intézménynek van arra kapacitása, hogy sok száz terrabyte-nyi felesleges anyagot őrizgessen, akkor most tényleg ennyire hülyének vagyok nézve?"... És még millió egy ilyen kérdés vetődik fel.
3. Az emberek általában tudják a barátjukról, hogy 11 vagy 12 éves, de semmiképp sem 11-12 éves. Dolgozz ki életszerűbb karaktereket.
4. A "suli kandallójában" való megsemmisítése a bizonyítéknak drámaian hangzik, javaslom ezen a vonalon indulj el. Ne keverd a műfajokat, ebből még hangulatos kis művészfilm lehet, nem kell belevenni gagyi kis költségvetésű gyerekfilmek elemeit.
Remélem hasznosnak találtad a válaszomat, sok sikert a további alkotásokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!