Hogyan zajlik egy óvodapedagógus képzés?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a képzés maga 3 éves. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogyan osztják fel (pl. mikor van gyakorlat) ? Szeretném tudni, hogy mire számíthatok. :)2013. jún. 8. 13:08
1/8 anonim válasza:
Nálunk a második félévtől heti egy nap volt a gyakorló oviban, plusz félévente egy egész hét. Aztán ötödik félévben 2 hét egyben, hatodikban meg 3 hét.
2/8 anonim válasza:
Ja, és 2-2 napot voltunk bölcsődében és általános iskolában is. Hogy lássuk, hogy honnan jönnek és hová mennek a gyerekek az oviból.
3/8 anonim válasza:
Nappali vagy levelező tagozatra lennél kíváncsi? És melyik suliban?
4/8 A kérdező kommentje:
Több iskolát is jelöltem ELTE, KRE. Nappalin szeretnék járni. Szerinted hány napra tudnám beosztani az óráimat?
2013. jún. 11. 13:26
5/8 anonim válasza:
Én az ELTE-re jártam, de az már 10 éve volt, akkor még nem mi osztottuk be az órákat, úgyhogy nem tudom, ez hogy megy.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért a segítséget :)
2013. jún. 13. 22:17
7/8 anonim válasza:
Bocsi hogy közbe szólok, de levelezőn máshogy zajlik a menete?
8/8 anonim válasza:
Én Sopronba járok, levelezőn tanulok. 3 hetente van pénteken és szombaton óránk, egész nap. A gyakorlat az első évben csak kétszer van (minden félévben egy alkalom), mindig pénteken (8-tól 11-ig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!