Középiskolában engedélyezik a tetoválást?
Figyelt kérdés
szakközépbe járok és szeretnék tetoválást a kézfejemre nagyon szeretném de nem tudom hogy engedélyezik-e. a saját véleményem az hogy nem az ember dolga az hogy mi van saját magán?!2013. jún. 6. 21:04
1/4 hunbula válasza:
Én gimnazista koromban csináltattam anno az elsőt, nagyon nem érdekelt senkit, mondjuk a bokám felett van, szóval annyira nincs is szem előtt. Másoknak volt csuklón, nyakon, egyéb random helyeken, az is oké volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem de viszont a muter telefonált a suliba és azt mondta az igazgató most még lehet de jövőre egyházi lesz az iskola azaz nem lesz engedélyezett...de kérem szépen... aki abba a suliba van és van tetkója akkor azt kirúgják?!
2013. jún. 7. 22:46
3/4 SzilKa válasza:
Olyan helyre keszittess tetovalast, ami konnyen elrejtheto. Kezfej tetkot nagyon nem ajanlom, nalunk otthon meg nagy gondokat okoz kesobb a munkakeresesnel sajnos. Meg itt Svajcban, ahol jelenleg tetovalok, meg itt se jutnak be sokan az ahitott munkahelyre ilyenek miatt, pedig aztan itt mindenki varrat esz nelkul, fiatalok es idosek egyarant.
4/4 anonim válasza:
hát lehetni lehet, csak nálunk mondjuk a tetováltakat nem engedik fellépni semmilyen sulis programban :/ meg később majd nem engednek a vendéglátóiparban dolgozni...:/ csuklóra tetováltatnék inkább, ott egy vastagabb karkötővel el lehet rejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!