1997-es érettségi pontok számítása főiskolai felvételhez? (érettségi eredmény duplázással)
Mérnök Informatikai szakra szeretnék jelentkezni, de az egyik pontszámítás alapján ami az utolsó 2 évet és az érettségi pontjait nézi, nincs meg a 240 pont csak (238)
Esti szak volt, dolgoztam mellette akkoriban örültem, hogy meglett..
A másik módszer alapján ahol csak az érettségi pontokat számolják az meglenne de akkoriban (15 éve) nekem nem fizika és informatika volt az érettségi tárgy.
Nálam a 2 plusz tárgy földrajz (4-es) és biológia.(4-es)
A mérnök informatikához pedig matematika kötelező és (fizika vagy informatika)
Ilyenkor mi a helyzet?
A régi rendszer szerinti az érettségim 1997-es.
Ilyenkor az egyik kötelező tárgy helyett nem lehet mást beszámítani? pl. földrajz
Mindenképpen informatikai vonalon kívánok továbbtanulni szakmában dolgozom. Tehát más szak nem érdekel.
Köszönöm ha tud valaki válaszolni.
Köszönöm a választ.
Nincs a hiányzó tantárgyakra valamilyen szabály, ha a régi típusú rendszerben az adott tárgyat nem oktatták akkor kiváltható mással is?
Esetleg okj-s felső szintű rendszergazda vizsga kiváltása az informatikai érettségi vizsgára?
Vagy bármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!