Mit tanácsolnátok, hogyan beszéljek történelem szóbeli érettségin 12 percig? Hogy jobb 4-est kapjak, ahhoz 58 pontra kell felelnem
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 15:45
1/5 anonim válasza:
Nem kell végigbeszélni az időt. Gondolom középen érettségizel, ki van adva a 20 tétel, azokat betanulod, ha 5-8 perc alatt elmondod akkor addig tart a szóbeli és ugyanúgy lehet max pontos, esetleg a végén még valamit kérdezhet.
2/5 A kérdező kommentje:
a tanarral beszeltem es o mondza h az 58pontert 12percig beszeljek...:/ szoval varom az otleteket
2013. jún. 6. 07:20
3/5 anonim válasza:
ugyan már hülyeség ez a 12 perc. gondolod majd a bizottság ott fogja stopperrel mérni hogy hány percig beszélsz?
a lényeg, hogy mondj mindent el amit tudsz beszélj lassan és érthetően, mosolyogj, hitesd el velük, hogy te nagyon okos vagy és megérdemled azt az 58 pontot. Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Gondolom h nem fogják mérni :) Csak van olyan tétel, amit 5 perc alatt el tudok mondani mindennel együtt..
Odamentem a tanáromhoz, és mondta h a lényeg h beszéljek folyamatosan 12 percig..
Amúgy engem nem ő anított, 2 éve érettségiztem és most ismétlőzök, ugyanabban a sulimban
2013. jún. 7. 12:40
5/5 anonim válasza:
hidd el szerintem nem lesz gond ezzel a perc dologgal. egy évvel ezelőtt szóbeliztem és előttem lévő kb. 8 perc alatt lefújta a tételt, tettek fel kb 2 kérdést még és megköszönték neki a feleletet. max pontot kapott végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!