Hogyan lehetséges az, hogy kitűnő tanuló vagyok, viszont hetente átlagosan fél órát tanulok (nem naponta, HETENTE! )?
Figyelt kérdés
Mindenből ötös leszek, de nem nagyon szoktam tanulni. Órán 45 percből kb 30 percet figyelek. Hogy lehet hogy nekem ennyi minden megmarad, viszont másoknak 1-2 óra tanulás után is csak 3-4-re tudják?2013. jún. 4. 15:38
21/21 anonim válasza:
Szia! Én is hetedikes vagyok, ugyanígy kitűnő. Azt ajánlom, hogy azért csak tanulj, mert egy idő után el fogsz lustulni, rontani fogsz mint átlagosan a többség. Most így félév előtt én is észrevettem magamon, hogy nem tanulok eleget, hiába vagyok kitűnő tanuló. Szóval normális az, ha a kitűnők nem tanulnak sokat, de jobban járnak ha mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!