Egézségturizmus szak mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
Tapasztalat?2013. jún. 3. 10:38
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem saját tapasztalatom nagyon nincsen, de az tuti, hogy sokan mennek azért nyaralni valahova, hogy gyógyuljanak, vagy valamilyen kiegészítő egészségügyi ellátást vegyenek igénybe, meghát az egészséges életmód és táplálkozás egyre fontosabb, és erre már rengeteg szálloda kínál csomagokat, szóval szerintem abszolút van létjogosultsága a dolognak, de ez csak az én véleményem.
Amúgy BKF-en is van ez a szak, pontosabban a turizmus-szakon belül ez a szakirány, itt találsz erről a szakirányról egy nagyon jó cikket: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
hú köszi :)
2013. jún. 3. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!