Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi nyíltnapok kb....

Az egyetemi nyíltnapok kb. mikor derülnek ki, hogy mikor lesznek?

Figyelt kérdés

Most érettségiztem. SZTE-n voltam. Majd elakarok menni a TTIK-sra idén. /eredetileg oda akartam menni csak akkor volt szalagavatóm/

Miskolcra akartam menni de arról lemaradtam, Egerbe meg sokan akartak menni. /előtte való nap úgy volt, hogy 8-an mennek rajtam kívül és úgy nem akarták elfogadni/

Most nem jelentkeztem sehová se. /nem akarok belemenni, hogy miért nem/ De jövőre megint mennék mert jövőre jelentkeznék..

2013. jún. 3. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Sulitol függ h mikor rakjak fel. De alt. Dec körül
2013. jún. 3. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a jövő szeptemberben induló képzések érdekelnek, akkor azokhoz a nyílt napok általában decembertől februárig szoktak lenni, és általában ebben az időpontban szokták kitenni a honlapjukra, illetve a felvi honlapján szokott lenni nyílt nap kereső is.
2013. jún. 3. 11:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Miskolcit kerestem mindenütt. Felvi.hu-n se találtam se a honlapjukon.

Azzal tisztába vagyok, hogy kb. mikor szokott lenni.

2013. jún. 3. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

én idén voltam a miskolcin mikulás napján volt

és 1-2 héttel azelőtt rakták fel

már a fene megett h ugyan mikor lesz és csodálkoztam is h kb másfél héttel a nyíltnap előtt rakták fel a hivatalos honlapra

pedig szeptembertől kezdve minden nap megnéztem

2013. jún. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!