Görcsölök az államvizsga miatt. Hogyan kezeljem?
Tanulás közben több alkalommal pihenj, egyél meg egy almát, vagy egy szelet csokit.
Sok folyadékot kell inni, enni rendszeresen. Ez ilyenkor nagyon fontos, előfordul, hogy ezért nem tudsz tanulni.
Ha szédülsz és hányingered van, az lehet a kevés folyadék és a rendszertelen étkezés eredménye.
A hányinger pl. éhségre vonatkozhat.
Én a fiamnak vettem Actival Plusz tablettát, ami pontosan erre a feszített, stresszes időszakra ajánlott.
Ez természetes, hogy ilyenkor rengeteg a tétel, az is, hogy úgy érzed, hogy nem tudod, de azzal, hogy nem eszel és nem iszol, semmit nem segítesz magadon, inkább csak rontasz.
Próbálj meg a tanulásba rendszert bevinni, ennyi idő tanulás, ennyi pihenés.
Amennyi tételetek van, azt lehetetlenség megtanulni.
Itt nagyon sokat számít a szerencse.
Hogyne Xanax! Nehogy már elkezdesd vele!
Szerencsére recept nélkül nem adnak.
Még az hiányzik, hogy koncentrálni se tudjon, mert a Xanax eltompítja az agyat.
Van még ilyen jó ötleted?
Ez sajnos erről szól. Csak akkor fogsz megnyugodni, ha túl leszel rajta. Addig pedig próbálj meg mondjuk nyugtatót teát inni, amitől azért nem alszol el.
Például citromfűtea jó ilyenkor, az nyugtat, és a folyadékszükségletet is pótolja.
De hogy ne tompítson el, a citromfűteát mondjuk zöldteával keverd, ami ugye élénkítő hatásáról ismert.
Én ha stresszelek, e kettő keverékét iszom, nekem bevált.
19:56, semmi gond, akkor görcsöljön és rontsa el :D
Az sokkal jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!