Miskolcon jó egyetemre járni?
milyen a kolis élet?
mit csináltok a szabadidőtökben mármint akik oda járnak
minden érdekel
milyen a város?
milyen lehetőségek vannak?
Nos én miskolci vagyok. A kolis élet elég mozgalmas, szeretni fogod, felújítottak a kolik, ha az UniHotelba kerülsz az meg tényleg csúcs minőségű, szálloda jellegű. Egyetemváros klassz, egy helyben megtalálsz mindent, a konditermet, teniszpályát, uszodát, postát, boltot stb. Ha nem akarsz ki sem kell mozdulnod a kampusz területéről.
A város szép, a természeti környezete gyönyörű a Bükk felől pláne. Maga az egyetemváros Miskolc Tapolcának a szomszédságéban van ami egy kiemelt üdülőövezet. A belváros is nagyon szép. Soket fejlődött az elmúlt 10 évben. Hogy valami negatívat írjak sajnos sok a roma a városban..több mint más városokban. Ez nagyban rontja a városról kialakuló benyomásodat. De normális életvitellel nem lesz gondod ebből. Ergó ebből következik hogy valahol ezek a romák laknak is, na ezeken a helyeken nem kell előfordulni semmikor. De nyugi ilyen helyen nem lesz semmi dolgod.
Lehetőségekre nem tudom mikre gondolsz?
pl. korcsolyapálya..ilyesmi mert az van a városban szép nagy..vagy strand vagy fürdő..?? Kérdezz nyugodtan válaszolok.
köszönöm hogy válaszoltál :)
ha minden jól megy akkor szeptembertől már ott kezdek, az érettségim már megvan most várom a júli 24.-et :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!