Van-e bármilyen kidolgozott tételetek (Járműmechanika), amit megtudnátok osztani velem?
Lényegében ezek a vészesebbek, többihez többé kevésbé vannak anyagaim :)
Ha magas, ha nem mindenképpen meg kell tanulnom, értenem, mechatronikai mérnők vagyok és vizsgára készülők, de a könyvek amiket találtam és az előadás anyag eléggé hiányos
sajnos. Nagyon hálás lennék, ha ezekhez lennének anyagaid, s kérlek küld el őket a miklosaron@gmail.com -ra. Köszönöm :)
Analóg és digitális mérőlánc, passzív és aktív érzékelők – működésük alapjai
Járművekben alkalmazott lényeges érzékelő típusok: fordulatszám, sebesség, hőmérséklet, távolság, nyomás, tömeg- és térfogatáram, gyorsulás és szöggyorsulás
Belsőégésű motor elektronikus vezérlése:Motorvezérlők filozófiája, kialakítása
Központi egység bemeneti jelei, típusai, érzékelők megfeleltetése a típusoknak (impulzus, analóg…: Központi egység kimeneti jeleinek típusa, beavatkozok megfeleltetése a típusokhoz
Mágnes szelepek meghúzása
Egyenáramú körök RL és RC terhelésének ki és bekapcsolása
Villamos energia fedélzeti előállítása és tárolása:
Járművek tipikus feszültségszintjei, felhasznált villamos energia trendje, egy-két (három) vezetékes rendszere
Járműgenerátorok felépítése, elektronikus feszültségszabályzók
Akkumlátorok:
Típusai, tipikus cellánkénti névleges feszültség értékek
Kapacitás értelmezése, töltési és kisütési karakterisztikák
Önkisülés, ciklusszám, élettartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!