Szerintetek elég ha megtanulom emelt töri szóbelire a Corvina szóbelis könyvét?
Figyelt kérdés
Vannak mellette is kidolgozva tételeim, de a könyv jobban van megfogalmazva, igaz rövidebben.2013. jún. 1. 11:20
1/7 anonim válasza:
Ha van mellette is olyan kidolgozott tételed, amiben a könyvből hiányzó dolgok vannak, akkor azt nyilván tanuld hozzá. Emeltnél ne kockáztass, ha kell a pont. A Műszakis szóbeli felkészítőt is érdemes esetleg megnézni hozzá, az oldalszámra bővebb.
2/7 anonim válasza:
Huhh szerintem nagyon nem elég :S nekem is a Corvinás van meg, konkrétan van olyan tétel amiről max 5 mondat van... szerintem amiket megad a könyv tételcímként, azokat keres ki a törikönyvedből és tanuld meg azt, max vedd át hozzá a Corvinásat és így elég. Am hogy haladsz a tanulással?
3/7 anonim válasza:
szerintem a corvinás tételek nagy része nagyon jó.
4/7 anonim válasza:
Én a Műszakisból tanulok, szombaton megyek és még 15 tételt/témakört át kell néznem... Félek!! Töri emelten a kettes szóbeli hány százaléktól van meg?
5/7 anonim válasza:
tavaly így volt, ezen már csak nem változtattak... :S
5 60 % - 100 %
4 47 % - 59 %
3 33 % - 46 %
2 20 % - 32 %
1 0 % - 19 %
6/7 anonim válasza:
utolsó előtti: én szerdán megyek, és még 12 hátra van. + átnézni a többit. Sok szerencsét!!!!!
7/7 anonim válasza:
Köszi! :)
Egyre jobban félek, ha azt nézem, hogy még valahova be kéne illeszteni a programba az ismétlést is, amit mondtál te is.
Nah, majd meglátjuk! Talán menni fog... Mondjuk, elég lenne már 9 pont is ahhoz, hogy meglegyen a 46 % és a plusz pont. Erre hajtok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!