Egyetemen/főiskolán tényleg magunk alakítjuk az órarendet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 17:06
2/7 anonim válasza:
persze vannak kötelező tárgyak, de az időpontok közül válogathatsz.
3/7 anonim válasza:
Valóban, de nehogy azt hidd, hogy az igényeidhez fognak igazodni. Az induló kurzusok közül viszont te választhatod ki azt, ami neked jobb, de ehhez elsők között kell megcsinálnod az órarendet, mert hamar betelnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy megvan a kötelező óra és óraszám :D de akkor ez elég praktikus, ha ügyes az ember, eloszthatja hogy csak este csak reggel, vagy hogy legyen szünnapja a hét közepén :)
2009. okt. 6. 18:14
5/7 anonim válasza:
az, hogy legyen szünnapod ált. csak úgy tudod megoldani, ha egyik nap vállalsz egy brutált. nekem pénteken nincs suli, cserébe hétfőn 9-19-ig vagyok.
6/7 anonim válasza:
Pontosan. Nem éri meg egésznapozni, mert utána az ember általában iszik egy sört és alszik másnapig. Ha másnap viszont zh van, akkor ez csöppet sem praktikus, főleg ha tétre megy a dolog.
7/7 anonim válasza:
Ez régi kérdés, de szeretném eloszlatni a tévhitet. Valóban te magad választhatod meg az órarended...de ez nem minden egyetemen vagy főiskolán van így... Ha egy szakon kevesen vannak előfordul, hogy kész órarendet kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!