Nagy valószínűséggel diszkalkuliás vagyok. év végén is kaphatok felmentést matekból? (folyt. )
év vége van, matekból buktam. 100% hogy diszkalkuliás vagyok, mert nem tudom leolvasni a digitális órát, egyszerű alap matematikai feladatokat sok idő alatt csinálok meg és ahányszor kiszámolok pl. egy egyenletet, annyiszor más lesz az eredmény.. kilencedikes vagyok és megbuktam. úgy tudom, a nevelési tanácsadóhoz kell "beutaló" a matektanártól. az én matektanárom egy g*ci és nem, hogy nem magyarázza el ennek a dolognak a menetét, de nem is érdekli, hogy hány gyerek bukik az osztályból. a lényeg, hogy tőle nem tudok beutalót kérni. a nevelési tanácsadóhoz önként is be lehet menni? és szerintetek, ha pl. ma bemennék akkor nyárra megkapnám a felmentést? a pótvizsga nem menne és biztos, hogy megbuknék...
a normális válaszokat előre köszönöm! nagyon fontos lenne :D
Kedves Kérdező!
Azt tanácsolom, hogy menj be a nevelési tanácsadóba, vagy legalábbis hívd fel őket, és tőlük kérj bővebb tájékoztatást. Szerintem örömmel fognak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!