Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagy valószínűséggel diszkalku...

Brigivagyok kérdése:

Nagy valószínűséggel diszkalkuliás vagyok. év végén is kaphatok felmentést matekból? (folyt. )

Figyelt kérdés

év vége van, matekból buktam. 100% hogy diszkalkuliás vagyok, mert nem tudom leolvasni a digitális órát, egyszerű alap matematikai feladatokat sok idő alatt csinálok meg és ahányszor kiszámolok pl. egy egyenletet, annyiszor más lesz az eredmény.. kilencedikes vagyok és megbuktam. úgy tudom, a nevelési tanácsadóhoz kell "beutaló" a matektanártól. az én matektanárom egy g*ci és nem, hogy nem magyarázza el ennek a dolognak a menetét, de nem is érdekli, hogy hány gyerek bukik az osztályból. a lényeg, hogy tőle nem tudok beutalót kérni. a nevelési tanácsadóhoz önként is be lehet menni? és szerintetek, ha pl. ma bemennék akkor nyárra megkapnám a felmentést? a pótvizsga nem menne és biztos, hogy megbuknék...

a normális válaszokat előre köszönöm! nagyon fontos lenne :D

2013. máj. 31. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg más matektanárokat a suliból.
2013. máj. 31. 14:19
 2/3 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Azt tanácsolom, hogy menj be a nevelési tanácsadóba, vagy legalábbis hívd fel őket, és tőlük kérj bővebb tájékoztatást. Szerintem örömmel fognak segíteni!

2013. máj. 31. 23:21
 3/3 Lhopkmiokg válasza:
100%
szerintem próbáld meg hidd el (az enyém is nagy köcsög) ha beszélsz vele és megkéred akkor jó fej lesz csak próbáld meg! ha nem akkor tényleg keress más matektanárt vagy fordulj az ofő-höz. Amúgy nekem is ez a bajom ;)és az a baj hogy nem biztos hogy elfogadnak egy ilyen igazolást visszamenőleg lehet hogy majd a pótvizsga könnyített lesz nem tudom. ezt az igazolást ki adhatja neked a pedagógiai szakszervezetek közül a tanulási képességet vizsgáló szakértői és rehabilitációs tevékenység, továbbá az országos szakértői és rehabilitációs tevékenység,a nevelési tanácsadás,a logopédiai ellátás.Remélem segítettem :)
2013. jún. 8. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!